Aquarium nieuwsbrief - Hot nieuws voor tropische zoetwater aquaria!

Aquarium nieuwsbrief

Gratis lid worden van de aquarium nieuwsbrief! Met de nieuwsbrief kan je gratis op de hoogte gehouden worden van het laatste aquarium nieuws. De opzet is om een goed informatieve en inhoudelijke nieuwsbrief naar u te versturen die gaat over het tropisch zoetwater aquarium, zonder nonsence!

Uitschrijven kan eenvoudig! Als je de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, dan kan je eenvoudig weer afmelden. In de nieuwsbrief zelf staat ook altijd de link vermeld voor uitschrijving. Dit is wettelijk verplicht dus daar houden wij ons aan!

Aquarium tijdschrift

Vul de onderstaande gegevens in voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Geen spam, eenvoudig afmelden

Voer je email adres hieronder in voor uitschrijving van de nieuwsbrief.

Na invoer ontvangt u geen nieuwsbrief meer.


De nieuwsbrief gaat van start - Je zal de nieuwsbrief ontvangen wanneer er genoeg mensen zijn die zich inschrijven. Als blijkt dat er veel interessen is gaat de nieuwsbrief van start!Vragen en antwoorden over de nieuwsbrief Hoe moet ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief? Schrijf je in via het formulier bovenaan deze pagina. Na het inschrijven ontvangt je een email ter bevestiging. In deze email staat een link, waarop je moet klikken om de inschrijven op de nieuwsbrief te bevestigen. Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat nu? Het wil wel eens voorkomen dat de bevestigingsmail in je spam-folder terecht komt. Kijk dus altijd in je spam-folder als je geen bevestigingsmail van ons hebt ontvangen. Hoe vaak krijg ik een nieuwsbrief? Eén keer per jaar ontvang je een nieuwsbrief. Op het moment dat er genoeg inschrijvingen zijn zal de nieuwsbrief van start gaan. Hoe moet ik mij afmelden voor de nieuwsbrief? Afmelden kan op twee manieren. Je kan je afmelden via deze pagina en in de nieuwsbrief zelf staat een link waarmee je je afmelding kunt uitvoeren. Hoe kan ik mijn emailadres wijzigen? Je kunt je emailadres wijzigen door je eerst af te melden en je weer opnieuw aan te melden met je nieuwe mailadres. Waarom ontvang ik geen nieuwsbrief? Waarschijnlijk is er bij de inschrijving iets mis gegaan. Mogelijk heb je vanuit het bevestigingmailtje niet op de link geklikt. Andere vragen over de nieuwsbrief Als je vraag niet bij de bovenstaande vragen staat, neem dan contact op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


Steun ons op social media