Aquariumplanten van A-Z

Aquariumplanten van A-Z

Overzichtelijk aquariumplanten boekje met 200 soorten waterplanten voor tropische aquaria. Onmisbare voor beginnende aquarist om een goede start te maken.

Boek met inkijk exemplaar

Aquariumplanten van A-Z

Voor iedere aquariaan met plantenaquarium een onmisbare bron van informatie. Vooral voor beginnende aquarist om een goede start te maken. Met dit boek bij de hand kan je geen miskopen doen tijdens het uitzoeken van planten voor in aquarium. Door de juiste keuze aan planten te maken betaald dit boek zich vanzelf terug.

Lees over elk plantje hoe deze verzorgd dient te worden en in welk natuurlijke habitat zij voorkomen.

Er staat informatie in over de herkomst van de plant, hoogte en voor welk aquarium grote het geschikt is. De temperatuur en zuurgraad zijn allemaal met één oogopslag door symbolen en foto's van de plant te zien.

De planten zijn alfabetisch gerangschikt volgens 65 geslachten. In totaal zijn er tweehonderd van de bekendste aquariumplanten in opgenomen. Elke pagina heeft twee soorten met plaatje en daaronder de plantgegevens. De pictogrammen geven de groeisnelheid, groeihoogte, minimale aquariumhoogte, temperatuur en pH waterwaarde.

Overzichtelijk en handzaam aquariumplanten boekje. Beschrijving van soorten waterplanten voor tropische aquaria. De beschrijving is beknopt maar volledig met informatie over:

  • Natuurlijk verspreidingsgebied en ecologie
  • Kenmerken van de plant
  • Toepassing van de plant en de cultuurvereisten
  • Kweek en vermeerderingsmethoden
  • Beschikbaarheid in de handel

Dit aquariumplanten boekje is uitgebreid en gunstig geprijsd. Geschreven door de autoriteit op dit gebied: Christel Kasselmann.

BOEK BESTELLEN

Auteur:
Co-auteur: Geeske Bouman
Uitgeverij: Tirion natuur
Uitgave: 1e druk
Uitgave datum: September 2010
Taal: Nederlands
Fysieke vorm: Paperback
Soort: Met illustraties
Pagina's: 125
Hoogte: 190
Breedte: 130
Dikte: 9
Gewicht: 205 gram
ISBN10: 9052108153
ISBN13: 9789052108155

Steun ons op social media