De aquarium discussieplein voor aquarianen met tropischevissen

Terug

Onderwerp:

Heeeellllpppp

6 berichten • Pagina 1 van 1

#1

Door:
Meester in de hobby

Berichten:
149

Geregistreerd:

Weet iemand hoe ik mijn wachtwoord kan veranderen van mijn account van visaquarium.nl .mvg harald


#2

Door:
René de Ruiter

Berichten:
42

Geregistreerd:

@Harald

Rechts bovenaan veranderd de link 'Inloggen' naar 'Profiel' als je bent ingelogd. Via de link 'Profiel' kom je op de pagina terecht waar een knop 'Wachtwoord wijzigen' staat.

Succes!

#3

Door:
Meester in de hobby

Berichten:
149

Geregistreerd:

Thanks rené de ruiter. Kan ik eindelijk met een minder ingewikkelde wachtwoord inloggen om mijn kennis niet alleen in de winkel maar ook te gebruiken en te delen op deze blog om onder andere beginnende hobbyisten In nood te helpen. Ps: weet jij of je ook meldingen krijg waarneer iemand een nieuwe vraag heeft toegevoegd. Want tot nu toe zie ik heel veel ouwen berichten uit b.v. 2013 en en begin 2014 staan en moet ik steeds bij elk verschillende blog eerst kijken of er een nieuwe vraag is gesteld,het zou mij tijd schelen als je daar een melding van krijgt.

#4

Door:
René de Ruiter

Berichten:
42

Geregistreerd:

Dat was voorheen niet mogelijk, maar nu wel.

In de 'Profiel' link (waar je het wachtwoord kan wijzigen), staat nu een extra functie, hiermee kan je instellen dat je een email wilt ontvang als iemand een nieuwe vraag heeft gesteld.

Maar er staat ook op ieder pagina bovenaan (ook op deze pagina), drie zwarte knoppen, met de teksten:

'Mijn berichten' - 'Nieuwste' - 'Onbeantwoord'

De knop 'Nieuwste' laat ook de nieuwste berichten zien. Die kan je gebruiken voor als je bent ingelogd en wil zien wat er nog meer nieuw is bijgekomen.

Met de knop 'Onbeantwoord' zie je berichten die nog nooit door iemand zijn beantwoord.

Vanuit welke winkel ben je actief Harald?


#5

Door:
Meester in de hobby

Berichten:
149

Geregistreerd:

Hoi rene de ruiter.
ik ben voor en vriend van mij die een aquariumwinkel heeft op bijna (maar dan ook bijna) elke zaterdag vrijwilig aanwezig te zijn om hem te helpen met klanten die tegen problemen aanlopen, en daarover te adviseren.
maar dat komt omdat het een vriend is en ik een gepassioneerde hobbyist ben, die graag mensen maar vooral de duizende vissjes wil helpen om in een zo gezond mogelijke biotoop rond te zwemmen. en ik las ergens dat dat ook de insteek was van deze website dus ik dacht ach leuk waarom niet ik steek hier ook tijd in, vind mijn vrouw vast niet erg. plus ik ben zo waus van mijn hobby dat als ik het antw niet gelijk heb ik er dan naar opzoek gaat om vervolgens ook er zelf weer van te leren en het dan ook alleen te delen op het moment dat wat ik dan zegt of adviseert ook echt klopt. want ik hou niet van adviesen die totaal niet kloppen. want daar krijg de hobbyist in zijn aquarium alleen maar problemen van en veel hoofdpijn. mvg

#6

Door:
René de Ruiter

Berichten:
42

Geregistreerd:

Wat leuk Harald! Welkom! Deze website is inderdaad helemaal daarop gericht.

De missie om mensen te helpen bij aquariumproblemen. Dit in belang van het welzijn van de aquariumdieren. visaquarium.nl is om van elkaar te kunnen leren en om de aquariumhobby leuker te maken, door de hobby te verbreden dankzij internet.

Mocht je vragen, of wensen hebben om de website te verbeteren. Laat het gerust weten.

Steun ons op social media