Clown botia - bodemvis

//www.youtube.com/embed/bDCh9yxcQ78?0

Clown botia - bodemvis

Categorie: Modderkruipers

De clown botia is een groepsvis. Het is een alleseter en zijn gek op levend voer, algen lusten ze ook graag.

Hieronder staan de meest recente tropische aquarium films - De film afspelen

01:21
Chromobotia macracanthus

Je hoort de clown loaches een klikkend geluid maken tijdens dat ze aan het eten zijn. Het ziet er naar uit dat ze het voer erg lekker vinden.

09:11
Paringsritueel Trichopsis vittata

Het dier bouwt eerst een schuimnest. Knorgoerami jongen zijn moeilijk groot te brengen en erg gevoelig voor temperatuur schommelingen.

00:41
Garnalen vreten aan aquariumplant

Garnalen eten alles wat eetbaar is, het zijn schoonmakers van aquaria. Is er weinig voer dan beginnen ze aan de plantjes te vreten.

01:24
Betta in schoon water

Dit is een rode betta splendens. Een betta is vrij lastig om te houden. Betta's zijn daarom niet geschikt als beginnersvis.

00:41
Blauwe gourami

De kleuren en patronen zijn zeer veelzijdig. Groene tot blauwe exemplaren komen voor met dwarsstrepen vlekken of stippen.

00:53
Discusvissen in een juwel 450

Een juwel 450 met discusvissen en aantal bijvissen: kardinaaltjes, antenne baarsje + bijlzalm. Helaas, het filmpje wel kort.

02:08
Tips over hoe aquarium starten

Een nieuw aquarium opstarten. Wat je moet weten over het opstarten van een nieuw aquarium. Tips over het inrichten van het aquarium.

02:12
Chinese weeraal

Een zachte bodem waarin de vissen kunnen woelen is wel vereist anders raakt de misgurnus anguillicaudatus beschadigt.

01:35
Zoetwaterroggen eten uit hand

Deze zoetwaterroggen eten voor de eerste keer droogvoer uit de hand. Voorzichtig benaderen de aquariumroggen de hand voor het voer.

00:27
Lemon Tetra

Hyphessobrycon pulchripinnis (Lemon tetra) - Hier kan je het lieve diertje van heel dichbij zien zwemmen.

02:50
Diamantgoerami

De diamantgoerami is een zoetwatervis die leeft in dichtbegroeide ondiepe wateren in Thailand, Maleisië, Sumatra en Borneo

05:12
15 Kardinaaltetra's en 3 Discusvissen

Kardinaal tetra's kunnen tegen hogere tempratuur dan neon tetra's en doen het daarom best goed tussen de drie discusvissen.

06:10
HD aquarium filmpje

Dwarf Gouramis, Neon Tetras, Male Beta, White Cloud Mountain Minnow, African Dwarf Frog, Chinese Algae Eater, en nog veel meer vissen!

03:54
Sera voedersoorten

Vissen hebben verschillende voedingsvoorkeuren. Sera laat een klein deel van hun groot assortiment aan voedersoorten in dit filmpje zien.

02:49
Waaiergarnaal

Filmpje gemaakt waarin de waaiergarnaal in het zoetwateraquarium rustig op de bodem aan het zoeken is naar eten.

02:31
Zuid Amerikaanse vissen

Zuid Amerikaanse meervallen krijgen te eten. In het aquarium zitten een hoop potjes en zelfs schedels in de hoek (decoratie).

03:18
Baby afzet zwangere platy

Hoogzwangere platy zet baby platies af in een quarantainebakje. Met één afzet brengt de levendbarende platy veel jongen de wereld in.

10:57
Maanvis eieren op algenmagneet

Maanvis legt eitjes op algenmagneet inplaats van een blad. Die nemen het poetsen wel heel letterlijk.

02:49
Discusvissen eten rundshart

Op het menu staat vandaag rundshart en 10% Aloe Vera Jus. Alle discusvissen eten met de pot mee.

01:44
Oscar's in biotoop

Vier volwassen oscar vissen gehouden in een natuur biotoop. De tijger en bronze oscar's zwemmen tussen echt natuurhout en beplanting.

04:19
Nest jonge maanvissen

Een mooi groot nest jonge maanvissen van vijf dagen oud. Over tien dagen krijgen ze vinnetjes en zal het soort nog beter te zien zijn.

04:12
Aquarium maanvis eitjes op blad

De goud maanvissen hebben eitjes op het blad van aquarium plant afgezet. Dit keer zijn ze wel heel fanatiek het ei legsel aan het verdedigen.

01:09
Biorb life 45L

Een kleine bak met toch veel inhoud. Er zit veel witte stenen en een paar planten in samen met een mooie siamese kempvis

05:00
Hobby van Froukje Leussink

Op haar 10e verjaardag kreeg ze guppies. Nu staat haar hele schuur vol met tropische aquaria en een deel op haar kamer.

02:12
Voederen van roodneuszalm visjes

Enorme groep roodneuszalm visjes schieten van links naar rechts door de bak wanneer er gevoederd wordt.

01:13
Opspringende karpers in aanval

Amerikaanse gezelschap wordt tijdens stukje varen overvallen door opspringende karpers. De karpers springen vanzelf in de boot.

01:52
Jongen kersenbuik cichlides

Goed verzorgen verstopplekken zandbodem en voldoende ruimte zorgt vrij snel voor kweek. Kersenbuiken beschermen agressief de jongen

03:09
Rio 240 aquarium met Malawi

Malawi vissen met als decoratie achtergrond opgestapelde stenen waar ze zich kunnen verschuilen.

02:05
Kleine kogelvisjes, 51 stuks

Nog maar acht maanden oud zijn ze, de kleine dwerg kogelvisjes krijgen levend voer uit een grote zeef bak, kijk hoe ze ervan smullen.

00:28
Sumatraan

Het is een levendige vreedzame scholenvis die veel zwemruimte nodig heeft. De Sumatraan kan niet met alle vissen samen gehouden worden.

06:17
Maanvissen leggen eitjes

Maanvissen proberen de eieren te plaatsen, de eitjes blijven helaas niet goed plakken en vallen. Ze worden opgegeten door de andere vissen.

00:46
Etende aziatische waaierhandgarnaal

Atyopsis moluccensis ofwel de Aziatische waaierhandgarnaal vangt voer uit het water. Deze dieren hebben absoluut stofvoer nodig.

01:28
Nieuwe vissen in aquarium

Nieuwe maanvis en twee meervallen over wennen in aquarium. Rustig laten wennen aan waterwaardes, temperatuur en zuurstofgehalte.

00:59
Macrobrachium pilimanus

De garnalen tasten de bodem af opzoek naar voedsel wat onder de blaadjes en takjes kunnen liggen. Een hele dagtaak voor de garnaaltjes.

03:38
Indische modderkruiper

Een modderkruiper die ruim 10 jaar oud is. Deze eet stukjes van het voertablet. Een garnaaltje komt ook even erbij kijken.

25:56
Maanvissen biotoop aquarium

Een zuid-Amerikaanse maanvissen biotoop aquarium inrichten. Veel hout enkele stenen en planten er omheen uit de amazone streek.
Steun ons op social media