Dwergcichliden

Dwergcichliden

De populairste dwergcichilden uit Zuid-Amerika en Afrika. Praktische aanwijzingen over de inrichting van de bak, de waterbereiding, het voedsel en de kweek.

Boek met inkijk exemplaar

Dwergcichliden

Aanschaf, verzorging, voeding, gedrag.
Prachtig gekleurde dwergvissen.

Het is moeilijk te zeggen wat bij deze vissen de meeste indruk maakt: de bonte kleuren of hun fascinerende gedrag, vooral in de broedtijd. Kenmerkende eigenschappen van de dieren in een handig overzicht. Antwoorden op de meest gestelde vragen over de verzorging van dwergcichliden. Wat dwergcichiliden door hun gedragingen proberen uit te drukken. Praktische aanwijzingen over de inrichting van de bak, de waterbereiding, het voedsel en de kweek. Populairste dwergcichilden uit Zuid-Amerika en Afrika. Met beproefde methoden om ziekten te voorkomen. Overzicht van geschikte planten voor het aquarium. Beknopte informatie in woord en beeld over herkomst, gedrag en houdbaarheid van 22 soorten dwergcichliden, tropische zoetwatervissen voor aquaria.

Het boek vormt een handleiding voor de inrichting van het aquarium, waarbij de technische eisen, voedering, verzorging, ziektebestrijding en kweek aan de orde komen.

Met fraaie kleurenfoto's van alle behandelde soorten en een aantal zwart-wit tekeningen.

BOEK BESTELLEN

Auteur:
Uitgeverij: Tirion Uitgevers
Uitgave: 1e druk
Uitgave datum: Juni 1999
Taal: Nederlands
Fysieke vorm: Paperback
Soort: Met illustraties
Pagina's: 64
Hoogte: 207
Breedte: 173
Dikte: 6
Gewicht: 160 gram
ISBN10: 9052103453
ISBN13: 9789052103457

Steun ons op social media