De aquarium discussieplein voor aquarianen met tropischevissen

Terug

Onderwerp:

Witte vlekken kempvis

37 berichten • Pagina 4 van 4

#31

Door:
Marco

Berichten:
22

Geregistreerd:

Zoiets kan ook niet direct verdwijnen, het heeft tijd nodig om te helen. Als wij ziek zijn, duurt het ook langer dan een aantal dagen. Uitwendige zichtbare huidaandoeningen duren bij ons nog langer, vissen genezen wel sneller dan wij. Uitzieken is ook belangrijk, om te voorkomen dat het herhaalt.

De handleiding van het medicijn volgen en blijven hanteren zoals is beschreven. Esha EXiT moet de rest doen. Normaal, kan je de behandeling wel iets langer doorvoeren. Meestal staat dit in de bijsluiter vermeldt, met Esha EXiT weet ik dat niet precies, maar het is wel goed spul.

De strepen blijven raar, maar wellicht trekt het dus bij, wie weet. Je vis goed in de gaten houden, je doet de rest prima. Hij krijgt goed voer, en je probeert je water in orde te houden. Je geeft hem een medicijn keur, dus meer kan je niet doen. Nu is het zijn beurt, om over zijn ziekte heen te komen.


#32

Door:
HA v Aanholt

Berichten:
55

Geregistreerd:

Nu vraag ik me af? heb je een visaquarium? of een groente bak?
beslist geen komkommer in je bak?daar wordt het water troebel van en je waterwaarders gaan naar de knoppen!!maar dan ga je weer problemen zoeken??en niet gaan knoeien met verschillend voer en ga te raden over die strepen op jou vis ga dan eens op internet kijken dan krijg je informatie over dat probleem!gewoon verder de juiste toevoegingen en voer gebruiken,en niet gaan afwijken dat is dan niet goed voor je vissen!! en je bak optimaal houden!!!meer niet!!!!!!

#33

Door:
Thomas doornenbal

Berichten:
23

Geregistreerd:

Hallo
Ik heb 5 amano garnalen en 5 dwerg algeneters, die eten een komkommerschijfje binnen een dag op. Ze moeten wel wat afwisseling hebben van mijn tabletjes. Die komkommers doen niks met mijn waterwaardes en ik heb het als advies gekregen van de mensen bij de diebo, en die weten wel waar ze over praten. En over die strepen, denk je echt dat ik nog niet op het internet heb gezocht? Ik heb niks kunnen vinden, daarom ben ik naar dit forum gekomen. Afwisselendt eten is juist goed voor je vissen als je weet wat je ze voert, en als je het onopgegeten eten er maar weer uithaalt.

#34

Door:
Thomas doornenbal

Berichten:
23

Geregistreerd:

En al mij. Waterwaardes zijn optimaal, alleen men kh niet. Maar bedankt voor je reactie maar ik vraag wel vaak advies voor ik iets doe. Je waterwaardes kunnen inderdaad snel verpest worden;)


#35

Door:
HA v Aanholt

Berichten:
55

Geregistreerd:

Hallo,dat is mijn ervaring!!!!!!!!succes verder met je bak!!!

#36

Door:
Marco

Berichten:
22

Geregistreerd:

Ik heb een nieuwe topic gestart. Zullen we daar over het voer voor algeneters op verder gaan? Dan kan deze sluiten, want het wordt off topic.

#37

Door:
Thomas doornenbal

Berichten:
23

Geregistreerd:

Oke is goed! .

Steun ons op social media