De aquarium discussieplein voor aquarianen met tropischevissen

Terug

Onderwerp:

René wat bedoel je

4 berichten • Pagina 1 van 1

#1

Door:
Meester in de hobby

Berichten:
149

Geregistreerd:

Hoi rené je gaaf aan bij het onderwerp vannacht 4 vissen overleden. dat de laatste vraag offtopic is.. of is dat bedoeld voor erick mostert zoals ik verder in dat bericht begreep (denk ik). mvg harald
ps; zijn laatste vraag kan ik wel gewoon lezen.


#2

Door:
René de Ruiter

Berichten:
393

Geregistreerd:

Hoi Harald. Het is gericht aan Erick. Omdat het een andere vraag is. Hij vraagt:

Is het normaal dat de Clownbitias zichzelf ingraven onder het kienhout.

In het onderwerp:
Vannacht 4 vissen overleden

Beter is dan even een nieuwe topic aan te maken. Een nieuwe vraag te stellen. Zodat de antwoorden dan vanzelf gekoppeld worden aan de vraag. Zo kunnen andere leren van de antwoorden op de gestelde vraag.

Maar laat nu maar even, voor hoe het is. Negeer mijn bericht maar even. Zo rampzalig is het eigenlijk ook weer niet.. ;-)

Leuke is, dat ik ook weer wat uit je antwoorden hebt opgepikt wat ik ook nog niet wist. We leren van de meester :)

#3

Door:
Meester in de hobby

Berichten:
149

Geregistreerd:

Oh nu begrijp ik hem rené !:-) .... leuk om te horen dat je er ook wat van geleerd heb. Ach en ik weet ook niet alles hoor, zo leren we wat van elkaar toch. Maar ik heb trouwens ook een tip erbij gezet op een onderwerp 'leuke tip die jij heb gemaakt. Heb je hem aL gelezen... meschien een leuk idee als apart kopje ( of hoe dat ook mag heten)voor op de website zodat iedereen die gelijk kan aanklikken of er wat leuke tips bij kan zetten.

#4

Door:
René de Ruiter

Berichten:
393

Geregistreerd:

Ik heb nog niet de tip gelezen, maar ik krijg wel van ieder bericht een melding. Zo kan ik alles bijhouden, want ik vindt het ook allemaal interessant! :)

Ja, ik begrijp wel wat je bedoeld met 'apart kopje'.

Ik zal eens iets maken waardoor de leuke tips een apart kopje krijgt (link). Dat is inderdaad wel iets als uitbreiding voor de website.

Steun ons op social media