Speelgoed robotvisje voor kinderen

Speelgoed robotvisjes voor in aquarium. De toekomst is nabij, de techniek wordt beter en zo ook het speelgoed voor kinderen. Dankzij de nieuwe techniek is het mogelijk om de bewegingen van de vis levensecht na te bootsen. De bewegingen zijn natuurgetrouw, deze techniek wordt nu ook toegepast in kinderspeelgoed. De robofish is daar een goed voorbeeld van.

Robofish heeft op slimme manier de staartbeweging zodanig nagebootst dat de speelgoed visjes diep in het water kunnen duiken en zelf weer naar boven kunnen zwemmen. Hij struint ook de bodem af alsof hij opzoek is naar eten!

https://www.youtube.com/embed/8ioJvbgnyVY?wmode=transparent&rel=0

Het speelgoed aquarium visje zwemt overal, net als een echte vis.
Er zijn 8 kleuren en stijlen. Beleef spetterend plezier met robofish en roboshark.

robofish aquariumvissen speelgoed online bestellen via webshop winkel

ROBOT VISJES KOPENGooi het robotvisje in het water en hij begint meteen te zwemmen. Het water activeert de staartvin bewegingen van de vis. Robofish zwemt overal, in een vissenkom, je bad en zelfs in het afwaswater.

Er zitten twee batterijen bij inbegrepen. Gelijk klaar om mee te spelen.


Dit speelgoed is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar.

Robo Fish clownvis is verkrijgbaar in oranje, blauw, groen en roze.
Robo Fish haai is verkrijgbaar in grijs, blauw, groen en rood.

Uitgever: Goliath


Vissenkom inclusief robotvis
Goliath heeft nu ook een ultieme aanvulling op de speelgoedvissen collectie uitgegeven. Een echte vissenkom mag natuurlijk niet ontbreken om je vissen in te laten zwemmen. De vissenkom wordt geleverd inclusief 1 oranje clownvis.Steun ons op social media